ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕШЕНИЯ В АВТОМАТИЗАЦИЯТА
Технологична сигнализация TS 12



Дейност

Услуги

Референции

Развой

Контакти

Ремонт честотни инвертори

началоЗа нас

За нас

Фирмата стартира през 1995 година с основен предмет на дейност контролно-измервателна апаратура, автоматизация на процеси и агрегати, компютърни системи за контрол, научно-изследователска, проектантска, проучвателна, инженерингова, производствена и сервизна дейност.

Поради непрекъснато увеличаващия се персонал и обем на работа, през 2004 година фирмата се преобразува от ЕТ "Радком-Радослав Райчев" в "Радком 2004" ЕООД.

Фирмата е специализирана в проектирането и изграждането на контролни и управляващи системи в промишлеността и благодарение на натрупания опит, сериозните познания и енергичния и мотивиран персонал от компетентни специалисти имаме голям брой успешно внедрени системи и доволни клиенти.

Непрекъснатото повишаване нивото на квалификация на персонала чрез посещения на семинари, курсове за обучение, конференции и следенето на всички новости в нашата област е предпоставка за реализиране на качествени и безотказно работещи съвременни решения от най-високо технологично ниво.

Партньорството с фирми и организации от различни браншове, води до предлагането на комплексни услуги в индустрията, енерегетиката, строителството, както и реализирането на крупни обекти "до ключ".

  © 2024 РАДКОМ. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават